Composició de l’imatge d’un producte

July 7, 2020
July 7, 2020 Pageson

Els consells d'en Txus ( fotografía )

Cadascú de nosaltres tenim talents i virtuts diferents… i sort n’hi ha! De la mateixa manera que  molts de vosaltres porteu molts anys intentant millorar la qualitat dels vostres productes, els  bons professionals fan el mateix perquè tothom pugui accedir a productes i serveis de  màxim nivell. Aquest també és el cas dels fotògrafs, que com a bons professionals, ens  apassiona el que fem i és per això que hem après a fer que qualsevol cosa, per poc agraciada  que sigui, llueixi al màxim a les nostres fotos.  Per sort, si no pots disposar d’un fotògraf professional, hi ha una sèrie de consells  que t’ajudaran a fer que aquestes fotos que fas amb el mòbil, siguin més fàcils d’agradar al teu  públic. Aquí van uns quants consells:

Centrat

Procura sempre que el producte que apareix a la foto estigui ben centrat.

Alineat

Procura que les línies del suport o de l’entorn que hi apareix estiguin rectes.

Fes que el teu producte aparegui a prop i que s’entengui bé el que és, no l’acostis massa ni  facis la foto de molt lluny. No l’escapcis tampoc! encara que el tap de l’ampolla no sigui el més maco, els teus clients volen veure l’ampolla sencera.

Proporció

Has de mirar de no fer les fotos ni de molt amunt (picat) ni de molt avall (contrapicat), les proporcions s’han d’entendre bé i  aquests angles no ajuden a entendre com és el vostre nou o l’embàs.

Localització

Tria un bon lloc per a fer la foto i procura que no hi hagi elements que distreguin o que no  tinguin res a veure amb el que vols vendre. Si no tens un lloc bonic on posar els teus  productes, fes les fotos davant una paret  amb un color pla el més neutre possible.

Fotografía professional

I recorda que de la mateixa manera que el teu formatge, o qualsevol altre producte és tan bo  perquè  t’apassiona fer-ho, les fotografies d’un fotògraf son tan bones pel mateix motiu.

Així que si us voleu  aventurar a seguir pujant de nivell estaré encantat de donar-vos un cop de mà amb la fotografía professional de producte ?