Benvinguts al Blog de Pageson

June 5, 2020
June 5, 2020 Pageson

Forma part de la nostra comunitat!

Hola a tots i a totes!

Us presentem el Blog de PAGESON.

Aquí recollirem contingut divers que l’equip de Pageson sentim d’utilitat per tota la comunitat que s’està creant; tan venedors, consumidors, anunciants i voluntaris i podreu participar quan o desitgeu; a través de nosaltres, contactant-nos a  info@pageson.net   ho treballarem conjuntament ?

Els posts seran de caràcter formatiu i informatiu, firmats per l’autor i donant tips, consells o idees que puguin enriquir, ajudar-os i aportar valor més enllà d’un anunci. 

La temàtica pot ser oberta perquè també puguem aportar valor des d’altres àrees que giren entorn de la comunitat de Pageson i així ajudar-nos entre tots; estem parlant des d’idees de com millorar les imatges, com enriquir els nostres perfils, com i on fer servir paraules claus perquè ús afavoreixi al posicionament en línia, estrategies de venta en línea, formes per fer la vostra logístca més eficient, receptes o idees de com gaudir més i millor dels productes que s’ofereixen, consells del dia al camp, amb el bestiar, o les plantes. Consells en manteniment de maquinària o tot allò que lliurement cregueu que pugui ser un bon consell ? sempre des de l’experiència i rigor de cada un de vosaltres, com a bons professionals. 

Nosaltres us ajudarem a donar forma i estructura a les vostres idees i entre tots podrem construir un espai dinàmic, col·laboratiu i circular, on tots i puguem participar i aprendre.

Que ús sembla? 

Desitgem que ús il·lusioni tant com a nosaltres formar part d’aquest repte i no dubteu en contactar-nos per compartir les vostres idees!

I ara ja només ens queda dir que a gaudir també de PAGESON Blog ?

logo

PAGESON

Botiga de productes frescs i artesanals