La proximitat és la nova normalitat

September 24, 2020
September 24, 2020 Pageson

La veu d'algú de casa, Olis Macià

No ens falten raons per a consumir productes km0. Els beneficis són infinits, no només és important per afavorir l’economia local i per què cuides el medi ambient. Si no que també garanteixen el benestar social.

En el món oleícola, passa el mateix, molis propis com Olis Macià, garanteixen un major control del producte, qualitat i per tant un sabor amb molt més cos, aromàtic i matisos afruitats, tot va relacionat.

L’oli d’oliva verge extra és un aliment essencial en el nostre dia a dia, grasses saludables, valuoses coma font d’energia, per a mantenir les hormones sanes, entre molts altres aspectes positius que ens fan valorar, cada vegada més aquest aliment amb una llarga tradició, reconegut com l’or líquid des dels inicis.

La importància de conèixer el producte, la seva curosa elaboració en equip, tot el procés i moment en cada mes de l’any és un coneixement que es pot aprendre, però realment qui ha nascut en aquest entorn, quan ho vius des de ben petit, veus l’amor, la passió i la dedicació que implica, és realment quan es reflecteix en el resultat final, on a Olis Macià, amb gairebé 100 anys d’experiència i la quarta generació, és una realitat que brilla en cada raig.

Per això, és clau valorar els productors del nostre entorn proper, aquells que t’ofereixen una gamma de productes d’alta qualitat.

Les noves generacions, no només són digitals i busquen la comoditat, també són favorables al consum responsable, de qualitat i local. Per això des d’Olis Macià s’ofereix la compra online tant través de www.olismacia.com com a www.pageson.net . Ara, més que mai “alimenta el costat positiu de la vida”.

Equip Olis Macià