Com tenir les millors imatges a PAGESON

Imatge d'usuari

On apareix?
-Pantalla principal zona superior dreta ( menú personal )
-Part inferior de cada producte.
-Perfil de venedor.
-Llistat de venedors.
Quines mides necessita?
-Mínim de 150×150 px

Imatge de portada

On apareix?
-Perfil de venedor.
Quines mides necessita?
-Mínim de 1500×500 px

Imatge de producte

On apareix?
-En la previsualització de productes com la pantalla principal o pantalla de llista de productes.
-Detall de producte
-Perfil de venedor.
Quines mides necessita?
-Mínim de 840×490 px

Consells generals

Intentar minimitzar el pes de les imatges mitjançant compressors d’imatges com
compressjpeg.com
La densitat de pixels i/o resolució pot ser “indiferent” sempre que l’imatge es vegi bé en les mides esmentades anteriorment.
logo

PAGESON

Botiga de productes frescs i artesanals

Resolent preguntes freqüents :)

Passos importants i com funcionen

En aquest vídeo i post podreu veure un recull de passos i funcionaments relacionats amb preguntes freqüents que ens aneu fent arribar i que aprofitant el motiu de la fira havíem preparat per poder-ho compartir amb tots vosaltres i pugueu tenir un lloc on trobar respostes ràpidament 🙂

Registre 

Gratuït tant comprador com per venedor i necessari per comprar productes o posar-los a la venda.

Inici de sessió

Necessari per comprar productes, posar-los a la venda o configurar perfil tant de comprador com de venedor.

Pujar productes

El primer pas sempre serà crear-lo i incloure com a mínim la informació marcada amb asterisc.

El segon pas serà posar la imatge, ajustar-la al teu gust i actualitzar.

En qualsevol cas sempre podreu editar el producte quan vulgueu; tant textos, característiques, com imatges i/o eliminar-lo.

Important: la informació del producte no és la de perfil; a la del perfil i podeu posar la genèrica com a marca i a la de producte l’especifica per cada un 😉 

Productes

Podreu cercar els productes de la forma que més us encaixi, ja ve sigui des de les preseleccions del menú d’inici, per categories, amb codi postal per cerca de proximitat, per venedors o jugant amb el nou sistema de filtres intel·ligents de l’apartat de productes.

Comprar

El concepte de carregar un article al “carrito de la compra” ja és comú i familiar per a tothom per tant el que volem reforçar és que passa i com funciona quan compro a Pageson. 

Primer concepte,  puc comprar 1 o més articles d’un sol venedor, en aquest cas la finalització és simple, indiquem la informació personal necessària per a formular la comanda, el venedor rebrà la petició i et podrà donar resposta + preparar la comanda. 

Però que passa si hem escollit productes de diferents venedors? Per exemple de 2; el funcionament és el mateix però en el pas final formularem 2 comandes, a cada venedor li arribarà la seva comanda i ells individualment et contactaran i prepararan les comandes. La connexió és directa entre tu  i cada venedor.

Important: com a comprador no haureu d’estar pendents d’entrar a Pageson per consultar el procés, tota notificació ús arribarà al correu electrònic assignat i des de allà  podreu entrar directament a Pageson.

Venda

Un comprador pot contactar-vos per dos motius, pot haver formulat una pregunta via xat o bé creat una comanda. Sigui com sigui el més important és que rebreu un correu al mail que hagueu assignat i des de allà accedir a pageson per procedir a la resposta o accedir a la comanda, no cal estar pendent ni entrant a la plataforma per revisar.

En cas que sigui una comanda i per tant una venda, veureu que des de Pageson podeu gestionar-la amb el procés de 3 passos, cada pas completat enviarà un mail automàtic al comprador i així ell pot estar al corrent de com evoluciona, a la vegada podeu escriure’l amb tota la informació que considereu, ell ho rebrà al email i també ambdós tindreu la conversa completa dins el xat. 

Valoracions

Tothom podrà valorar un venedor amb puntuació i/o deixant un comentari. 

Aquells que valoren i a la vegada han fet una compra a aquell venedor sortirà indicat amb un destacat que han comprat al venedor a través de la plataforma; referència extra per a nous compradors que miren les opinions 😉

La valoració i puntuació es fa al venedor (no al producte) i la quantitat d’estrelles assignades serà la mitjana de les puntuacions rebudes. Els comentaris són lliures, tant podeu parlar d’un producte en qüestió, com de l’experiencia o del sortit de productes en general 😉

logo

PAGESON

Botiga de productes frescs i artesanals

La proximitat és la nova normalitat

La veu d'algú de casa, Olis Macià

No ens falten raons per a consumir productes km0. Els beneficis són infinits, no només és important per afavorir l’economia local i per què cuides el medi ambient. Si no que també garanteixen el benestar social.

En el món oleícola, passa el mateix, molis propis com Olis Macià, garanteixen un major control del producte, qualitat i per tant un sabor amb molt més cos, aromàtic i matisos afruitats, tot va relacionat.

L’oli d’oliva verge extra és un aliment essencial en el nostre dia a dia, grasses saludables, valuoses coma font d’energia, per a mantenir les hormones sanes, entre molts altres aspectes positius que ens fan valorar, cada vegada més aquest aliment amb una llarga tradició, reconegut com l’or líquid des dels inicis.

La importància de conèixer el producte, la seva curosa elaboració en equip, tot el procés i moment en cada mes de l’any és un coneixement que es pot aprendre, però realment qui ha nascut en aquest entorn, quan ho vius des de ben petit, veus l’amor, la passió i la dedicació que implica, és realment quan es reflecteix en el resultat final, on a Olis Macià, amb gairebé 100 anys d’experiència i la quarta generació, és una realitat que brilla en cada raig.

Per això, és clau valorar els productors del nostre entorn proper, aquells que t’ofereixen una gamma de productes d’alta qualitat.

Les noves generacions, no només són digitals i busquen la comoditat, també són favorables al consum responsable, de qualitat i local. Per això des d’Olis Macià s’ofereix la compra online tant través de www.olismacia.com com a www.pageson.net . Ara, més que mai “alimenta el costat positiu de la vida”.

Equip Olis Macià

Composició de l’imatge d’un producte

Els consells d'en Txus ( fotografía )

Cadascú de nosaltres tenim talents i virtuts diferents… i sort n’hi ha! De la mateixa manera que  molts de vosaltres porteu molts anys intentant millorar la qualitat dels vostres productes, els  bons professionals fan el mateix perquè tothom pugui accedir a productes i serveis de  màxim nivell. Aquest també és el cas dels fotògrafs, que com a bons professionals, ens  apassiona el que fem i és per això que hem après a fer que qualsevol cosa, per poc agraciada  que sigui, llueixi al màxim a les nostres fotos.  Per sort, si no pots disposar d’un fotògraf professional, hi ha una sèrie de consells  que t’ajudaran a fer que aquestes fotos que fas amb el mòbil, siguin més fàcils d’agradar al teu  públic. Aquí van uns quants consells:

Centrat

Procura sempre que el producte que apareix a la foto estigui ben centrat.

Alineat

Procura que les línies del suport o de l’entorn que hi apareix estiguin rectes.

Fes que el teu producte aparegui a prop i que s’entengui bé el que és, no l’acostis massa ni  facis la foto de molt lluny. No l’escapcis tampoc! encara que el tap de l’ampolla no sigui el més maco, els teus clients volen veure l’ampolla sencera.

Proporció

Has de mirar de no fer les fotos ni de molt amunt (picat) ni de molt avall (contrapicat), les proporcions s’han d’entendre bé i  aquests angles no ajuden a entendre com és el vostre nou o l’embàs.

Localització

Tria un bon lloc per a fer la foto i procura que no hi hagi elements que distreguin o que no  tinguin res a veure amb el que vols vendre. Si no tens un lloc bonic on posar els teus  productes, fes les fotos davant una paret  amb un color pla el més neutre possible.

Fotografía professional

I recorda que de la mateixa manera que el teu formatge, o qualsevol altre producte és tan bo  perquè  t’apassiona fer-ho, les fotografies d’un fotògraf son tan bones pel mateix motiu.

Així que si us voleu  aventurar a seguir pujant de nivell estaré encantat de donar-vos un cop de mà amb la fotografía professional de producte ?

Benvinguts al Blog de Pageson

Forma part de la nostra comunitat!

Hola a tots i a totes!

Us presentem el Blog de PAGESON.

Aquí recollirem contingut divers que l’equip de Pageson sentim d’utilitat per tota la comunitat que s’està creant; tan venedors, consumidors, anunciants i voluntaris i podreu participar quan o desitgeu; a través de nosaltres, contactant-nos a  info@pageson.net   ho treballarem conjuntament ?

Els posts seran de caràcter formatiu i informatiu, firmats per l’autor i donant tips, consells o idees que puguin enriquir, ajudar-os i aportar valor més enllà d’un anunci. 

La temàtica pot ser oberta perquè també puguem aportar valor des d’altres àrees que giren entorn de la comunitat de Pageson i així ajudar-nos entre tots; estem parlant des d’idees de com millorar les imatges, com enriquir els nostres perfils, com i on fer servir paraules claus perquè ús afavoreixi al posicionament en línia, estrategies de venta en línea, formes per fer la vostra logístca més eficient, receptes o idees de com gaudir més i millor dels productes que s’ofereixen, consells del dia al camp, amb el bestiar, o les plantes. Consells en manteniment de maquinària o tot allò que lliurement cregueu que pugui ser un bon consell ? sempre des de l’experiència i rigor de cada un de vosaltres, com a bons professionals. 

Nosaltres us ajudarem a donar forma i estructura a les vostres idees i entre tots podrem construir un espai dinàmic, col·laboratiu i circular, on tots i puguem participar i aprendre.

Que ús sembla? 

Desitgem que ús il·lusioni tant com a nosaltres formar part d’aquest repte i no dubteu en contactar-nos per compartir les vostres idees!

I ara ja només ens queda dir que a gaudir també de PAGESON Blog ?

logo

PAGESON

Botiga de productes frescs i artesanals